суботу, 5 грудня 2015 р.

Відеолекції з історії України.

Відеолекції з історії України.
Доволі часто, блукаючи лабіринтами інтернету,  я шукаю цікаві матеріали з історії України, всесвітньої історії, які можна використати мені або моїм колегам-педагогам, як вчителю на уроці чи учням при підготовці до уроків історії чи ЗНО. Звісно, що дуже б хотілося, щоб школярі просто з цікавості чи любові до історії читали, переглядали той чи інший матеріал. Саме ці дані я знайшла на сайті «Шкільне життя» у розділі історія. Зокрема,  автор помістив цілу низку відео лекцій з історії України. Які створили викладачі кафедри історії Києво-Могилянської колегії. Рекомендую користати всім охочим клікнувши ТУТ

9 коментарів:

Смерека Олександра сказав...

Використання відеоматеріалів дозволяє здійснювати елементи дистанційної освіти, також частково вирішує проблему з відсутністю підручників і дає можливість використовувати інноваційні технології у навчанні учнів. Як Ви ставитись до технології "перевернутий клас"?

Unknown сказав...

Дякую, колего, за Вашим посиланням знайшла закладку для уроків з фізики. Відео на уроці це найкраще унаочнення. Особливо на уроках фізики, де відсутні прилади для демонстрації експерименту.

М.Г. сказав...

Щиро вдячна за чудовий лінк. Такий матеріал зробить урок більш цікавим та ефективним.

Наталія сказав...

Дуже корисна та цікава інформація)

Анонім сказав...

Дуже корисні матеріали, які покращать ефективність уроку та, звичайно, учні краще будуть засвоювати програмовий матеріал.

Unknown сказав...

Посилання є корисним не тільки через матеріали до уроків, а і для позакласної роботи! Дякую!

Iryna сказав...

Цікавою і корисною інформацією завжди треба ділитися.

Галина Кіт сказав...

Ірино Миколаївно, завжди знаходжу корисні матеріали на Вашому блозі. Дякую за інформацію.

Unknown сказав...

Корисно для істориків, і не тільки... Цей блог для кожного, хто є свідомим українцем і прагне знати істину про своє минуле. Дякуємо Вам!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...